Något hälsosamt och gott med på golfbanan

På en lång golfrunda, och särskilt om den är i solsken och under varma sommarförhållanden, är det ytterst viktigt att du har med dig mellanmål. Det kan vara skadligt att gå utan proviant under många timmar i sträck, och särskilt när du rör på dig. Blodsockerfall och trötthet är konsekvenser som de flesta känner till, men det förekommer också andra följder.

Förslag på mellanmål

Som tur är finns det många mellanmål som både är nyttiga, goda, och enkla som du kan ta med dig. Olika nötter, proteinbars, frukter eller små smörgåsar är bra exempel, men drickbara alternativ såsom proteinshakes eller drickyoghurtar är också perfekta. Huvudsaken är att du får i dig något som piggar upp och ger långvarig energi.

På hemsidan Rawfoodshop hittar du ett utbud som är veganskt och naturligt. Där kan du hitta alla typer av ätbara produkter som passar just dig och dina behov, och som dessutom har otroliga hälsofördelar.

Du kommer aldrig behöva gå hungrig eller törstig på golfbanan igen, så länge du beställer hem några godsaker och stoppar ner dem i golfbagen eller i byxfickan. Maximera ditt spelande och tillåt dig ta ett varv till, nu när du ändå mår så bra. Ha det så roligt!