Golf på sommaren och hockey på vintern

Visst är det härligt med sport och att få röra på sig? Tänk hur underbart det är att få gå en runda golf när det är varmt och ljust ute. Men när det börjar mörkna och temperaturen sjunker kan det vara bra att ha en alternativ hobby som ishockey.

Förflytta dig till hockeyrinken

Snart börjar NHL igen och det lockar dig att ge dig ut på isen och känna skenorna glida framåt. Då är det dags att se över din utrustning och slipa skridskorna. Håller hjälmen en säsong till eller är det dags att hitta en ny? Plast är trots allt ett material som åldras och efter en hel del åkning kan det vara värt att se om den fortfarande håller måttet.

Alternativ på andra isar

I Sverige finns det många möjligheter att spela hockey. Om du gillar att åka skridskor kan hockey på sjöar och andra vattendrag vara ett alternativ. Friheten att röra sig utomhus långt borta från städernas stök är uppfriskande. Tänk då på att kolla att isen håller och att du har isdubbar med dig. Vill du veta mer om detta kan du vända dig till naturvårdsverket. Hockeyklubbor kan köpas online om du behöver nya.