Sol, sommar och golf

Sommar, solsken, solbränna. Det är en nästan oundviklig händelsekedja. Men det går att undvika. Se till att ge dig själv din bästa golfsommar istället för att bry dig om solbränd hud. Eftersom du ofta spenderar många timmar ute på golfbanan är det nödvändigt att se till att du har en bra solskyddsrutin.

Solskydd med kvalitet

Det är mer än på sommaren som solen kan titta fram och lysa starkt nog att bränna oss. Därför behöver du egentligen använda solskyddskräm redan i början av golfsäsongen och hela vägen till säsongens slut. På så vis ser du till att ge dig de bästa förutsättningarna för träning och tävling. Huden får en chans att bygga upp ett skydd mot solen utan att brännas.

I en sport som kräver så mycket fokus och koncentration som golf kan det bli väldigt svårt att prestera om huden svider. Det gör den verkligen när solen bränt dig, och det kan påverka ditt golfande.

Se därför till att investera i bra solskyddsprodukter som faktiskt kan leverera ett högklassigt skydd när du är ute i solen. De produkterna kan hittas på nätet tillsammans med riktigt härliga after-sun produkter. På så vis kan du lägga all din fokus på att njuta av golfbanornas utmaningar och höjdpunkter.